ΣΑΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΠΛΟΚ

ΣΑΣ   ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ  ΜΠΛΟΚ
ΣΑΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΠΛΟΚ

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝ (ΑΠ"ΟΛΩΝ)


Εβαλά  σκέψεις  διάφορες  στο μυαλό μου,,,, και μιας και σε τουτο τον τόπο,, δεν υπάρχει ενημέρωση  (βασικά δεν αρεσει η ενημέρωση)  δεν υπάρχει  επικοινωνία , διάλογος, και γενικά  στο να κάτσουμε  σε ενα τραπέζι  ,,να  δούμε  πως  μπορούμε να λύσουμε  κανά πρόβλημα,,με το  βασικότερο  την ΟΡΓΑΝΩΣΗ,
Οπότε   με  το  διαδυκτιο  ελπίζω κάπως να διορθώσω  λίγο το πρόβλημα.


Σκοπεύω λοιπόν,, να μπορέσω να οργανώσω  λίγο την πληροφόρηση σε αρκετούς τομείς,, και  το βασικότερο ,να μπορει ο τουρίστας στην περιοχή να βρει τις  πληροφορίες και δράσεις (με προγραμμα) που θα  τον προτρέψουν και στο να έρχεται.
Φυσικά  ,, σε κάποια πράγματα  συμμετέχοντες,, Ιδέα μου είναι να προσφέρουμε και δωρεαν παροχές,, που  θα  φερνουν ακόμη περισσοτερο κόσμο στην περιοχη.
Σκέφτομαι λοιπόν να έχω ήδη προανακοινώσει ένα καλαντάρι δράσεων ,παροχών, και εκδηλώσεων όπου θα υπάρχει και έντυπα με  χορηγούς οι οποίοι ανάλογα την δράση θα  είναι και  Ορατοί , γνωστοί, και  ανακοινωμένοι  προς  γνωση όλων!!


Μπορουμε  δηλαδηΠ.χ να κάνουμε τα Απολλώνια,, με αθλητικά Τουρνουά  με την ονομασια πάλι όπως  π.χ Τουρνουα Μπάσκετ Απολλων1 ,,που  το βλέπω  σαν  και  την πρωτη διοργάνωση   οπως  και με   αθλήματα που μπορει να σκεφτει ο καθένας! με τους τάδε χορηγούς κάθε δράση!!!

Στην Ικαρία  ως όπως αναφέρω και σε αναρτηση με Καμπάνη,, στο τουρνουα Σκακιου,, φέρνει τουρισμο απο όλα τα μηκη και πλάτη της ευρώπης!

Εχω  και άλλα στο μυαλό μου,, αλλά  θα τα διαχειριστω   σιγα σιγα  και  θα  αναλύσω  στο απότερον μέλλον
ΑΝ πάνε   φυσικα  όπως ελπίζω τα πράγματα!!

Εκτος  της ήδη γνωστης διήμερης ποδηλατικής  Πρόκλησης Αγ. πνευματος,  από  το yourbike  ,, και όσους χορηγους  συμμετέχουν  με πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον  όπως  μαθαίνω,, σκεφτομαι ατομικά   και το  πρωτο  Τουρνουα Μπάσκετ  την Μεγάλη εβδομάδα,, με πιθανή διοργανώτρια  την πρωτη εφηβική Ποριότικη ομαδα,    (που και γι αυτήν θα έχω ενημέρωση) και κάλεσμα και  σε λοιπές εντος και εκτος νησιου,!  Να θυμίσω ΠΆΣΧΑ = ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΦΕΤΟΣ.

Σημαντικά  που πρέπει να κάνουμε το χειμώνα  (για να οργανωθουμε,, και με ένα σωστό
εκυπωμένο από Πάσχα έντυπό  της περιοχής μας ,, και δράσεων σε αυτήν), να διοργανώσουμε και σεμινάρια εκπαίδευσης για να γίνουμε και σωστότεροι επαγγελματίες.!
Οκτωβριο θα  προσκαλέχω σε ανοικτη συζήτηση,, ΟΛΟΥΣ,, οσους φυσικά ενδιαφέρονται,, γιατί ο τόπος μας μόνο με οργάνωση,, θα κάνει επιτέλους  βήματα μπροστά και το αξίζει.

Εξ αρχής  ημερίδες με πρώτη τον Νοεμβριο με θέμα το τουριστικο προιόν (δωρεαν ),
και  προτάσεις  και  για άλλες ,,συμμετοχη στην υπόθεση δωρεαν ξαπλωστρες από ξενοδοχεία,,
δημιουργία το συντομότερο δυνατόν  και ηλεκτρονικά,αλλά περισσοτερο έντυπα προβολής του τόπου μας,, προσφωρων και καλαντάρι δράσεων (μπορει να λειτουργήσει και σαν ημερολόγιο 2016)  , και  προγραμματισμό δράσεων  , με πρωτοβουλία φορέων και επειχηρήσεων στο ποιος αναλαμβάνει τι!!!  ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ   ΕΒΔΟΜΆΔΑ  Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου